Røykflis av Eik som egner seg for røyking av fisk, storfe, kylling, lam og svin. Eik gir en kraftig smakstilsetning på kjøttet. Til bruk i røykboks på grill eller i røykeovn.
Prøv den Urnorske grillmetoden med røyking. I tidligere tider var røyking en vanlig metode for å konservere kjøtt og fisk. I dag brukes det i hovedsak for å smakstilsette maten. I tillegg til salt, pepper og marinader er det røyking med treflis under grillingen som gir deg mest muligheter for smakstilsetting og eksperimentering.
- Kan benyttes i røykovn eller gassovn med røykboks
- Smakstilsetter til kjøtt, fisk og annen mat
- Enkel og rimelig smakstilsetter
- Pakke på 0,8 kg
Det vanligste er nok å røyke kjøtt og fisk, men prøv deg frem med ost, nøtter, grønnsaker og frukt.
Husk å legge treflisene i vann minst en halvtime før bruk.